Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Mitsubishi e-Evolution Concept prefaţează succesorul legendarului EVO!

Pensionarea legendarului Mitsubishi Lancer Evolution a fost o adevărată tragedie în rândurile fanilor. Uite că producătorul nipon, se pare că, doreşte să reînvie legenda, însă sub o altă formă, mai exact, a unui SUV electric!
În cadrul Salonului Auto de la Tokyo cei de la Mitsubishi vor dezvălui un nou concept numit e-Evolution Concept. Acest concept şi prefaţează succesorul legendarului EVO! Iată că zvonurile care bântuiau de mai multă vreme, precum EVO va fi înlocuit de un SUV electric, se adeveresc. La moment cei de la Mitsubishi ne dezvăluie doar câteva imagini de teasing în care putem vedea silueta extrem de dinamică a conceptului şi garda la sol generoasă. Designul conceptului este extrem de expresiv şi agresiv.
Fiind un vehicul electric, acesta, totuşi, dispune de elemente caracteristice automobilelor convenţionale, precum calandrul cu plasă sportivă, care este doar pentru aparenţă, fiind acoperită de sticla ce cuprinde şi blocurile optice faţă.

Conceptul dispune de un substrat pur electric format din trei motoare electrice de performanţă. Un motor electric propulsează axul faţă, iar celelalte două motoare pun în mişcare roţile spate, având şi sistem de repartizare vectorială a cuplului între roţile axului spate Dual Motor Active Yaw Control, pentru o manevrabilitate mai bună în curbe.
Noul e-Evolution Concept dispune şi de inteligenţă artificială, care poate avea rolul de antrenor/instructor de condus. Având portretul nivelului de experienţă a celui de la volan, inteligenţa artificială poate să dea sfaturi conducătorului, pentru ca cel din urmă să-şi îmbunătăţească abilităţile de condus.

Sunteţi pregătiţi de revenirea lui EVO sub forma unui SUV electric?! Se pare că de data aceasta Evolution a avut un salt enorm în evoluţie!
0
525
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!