Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Nissan LEAF primeşte versiunea NISMO!

În cadrul Salonului Auto de la Tokyo cei de la Nissan vor aduce conceptul viitorului Nissan LEAF NISMO, realizat de către specialiştii diviziei sportive NISMO. Vehiculul electric vine cu un design mai sportiv datorită kitului aerodinamic, care include barele de protecţie şi pragurile modificate, accentuate cu fâşii de culoare roşie.
Aceste elemente subliniază sportivitatea exteriorului noii generaţii LEAF, îmbunătăţind forţa de apăsare, neafectând coeficientul aerodinamic de 0.28. Noul Nissan LEAF NISMO Concept se mai deosebeşte prin jantele de 18 inch, logourile NISMO şi capota cu inserţie de culoare neagră, în timp ce la interior se regăsesc scaunele cu suport lateral proeminent, accentele de culoare roşie, imitaţiile ale fibrei de carbon şi volanul căptuşit în piele şi Alcantara.
Manevrabilitatea vehiculului electric a fost îmbunătăţită datorită suspensiei sport, cauciucurilor de performanţă Continental cu dimensiunea 225/45 R18 şi unităţii de control al propulsiei electrice ajustate, care permite realizarea întregului potenţial al sistemului extrem de prompt şi în orice condiţii.
Reamintim că noul Nissan LEAF este echipat cu un motor electric ce dezvoltă 150 CP şi 320 Nm, precum şi cu un pachet de baterii litiu-ion cu o capacitate de 40 kWh, care oferă o autonomie de 378 de kilometri. Recent noul LEAF s-a lansat şi pe piaţa Europei, fiind disponibil în versiunea de lansare LEAF 2.Zero, oferită cu sistemul condusului semi-autonom ProPilot. Livrările noului LEAF vor demara în Europa la începutul anului 2018.
0
532
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!