Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Peugeot L 750 R HYbrid Vision Gran Turismo poate tura până la 10,000 RPM!

Acum un an cei de la Peugeot au celebrat 100 de ani de la victoria din Indianapolis 500, pe care a obţinut-o Dario Resta la volanul maşinii de curse Peugeot L45, cu introducerea conceptului Peugeot L500 R HYbrid Vision Gran Turismo.
Acum producătorul francez a demonstrat o nouă interpretare a acelei maşini virtuale destinate jocului de consolă Gran Turismo. Numit Peugeot L 750 R HYbrid Vision Gran Turismo, conceptul futurist păstrează caroseria predecesorului, primind un kit aerodinamic mai agresiv, care ne aduce aminte de Peugeot 208 T16 de 875 CP, cu care legendarul Sebastien Loeb a bătut recordul de pe Pikes Peak în 2013.
Propulsia noului concept este diferită. Acesta în continuare rămâne a fi hibrid, dar propulsorul cu ardere internă este unul ce livrează 580 CP şi poate fi turat la 10,000 rpm! Fiind ajutorată şi de un motor electric de 170 CP, propulsia hibridă cumulează un total de 750 CP! Hibridul futurist are o greutate de doar 825 kg şi poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 2.4 secunde!
Cei de la Peugeot organizează astăzi şi o cursă pe reţeaua de socializare Twitter, cu acest concept în jocul Gran Turismo Sport.
0
459
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!