Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Volvo V90 Cross Country Ocean Race luptă cu poluarea oceanelor (Video)

30 Octombrie 2017 - 09:22
Denis Godorozea
Volvo Ocean Race este una dintre cele mai incredibile competiţie maritime din lume, distanţa căreia ajunge la 70,000 de kilometri. Cei de la Volvo dedică un nou model acestei curse impresionante, numit V90 Cross Country Ocean Race.
Mai mult decât atât, producătorul suedez se angajează să lupte împotriva poluării oceanului cu deşeuri din plastic, astfel, în susţinerea acestui program producătorul va dona câte 100 de euro pentru primele 3,000 de exemplare V90 Cross Country Ocean Race vândute. Un total de 300,000 de euro vor fi donaţi pentru lupta cu poluarea oceanelor, iar noul model va contribui nemijlocit la acest lucru.
Noua ediţie specială celebrează startul competiţiei Volvo Ocean Race 2017/2018, cu un aspect inspirat din Volvo Concept XC Coupe apărut în 2014, prin culoarea Crystal White, accente oranj şi elemente gri Matt Grey, precum şi jante speciale de 20 de inch pe care este inscripţionat “Volvo Ocean Race”. Opţional este oferit şi un portbagaj de acoperiş realizat într-o coloristică similară.
Interiorul, de asemenea, este unul special, fiind accentuat de elemente oranj, inscripţia “Volvo Ocean Race” pe scaunele combinate din piele şi material textil, precum şi pe pragurile uşilor. Cel mai interesant element fiind inserţia din portbagaj unde se află lanterna detaşabilă, două porturi USB suplimentare şi o priză de 12 volţi.
Noul model mai dispune şi de covoraşe realizate din Econyl – un material reciclabil creat din 100% nailon, inclusiv din plasele de pescuit abandonate şi recuperate de pe fundul oceanului. Astfel, însăşi maşina luptă cu poluarea oceanelor!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (5 MATERIALE):
GALERIE FOTO (31 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter