Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Partisan One este SUV-ul german care are o garanție de 100 de ani!

11 Octombrie 2017 - 13:18
Denis Godorozea
Ce trebuie să faci, pentru ca mașina pe care o produci să fie extrem de fiabilă? Corect! Să o faci extrem de simplă! Compania germană Partisan Motors, a ales anume această cale pentru a construi noul său SUV militar, care prin formele sale pătrățoase aduce aminte de vehiculul electric Geoff, pe care l-au construit cei de la Top Gear.
Proiectat de inginerul rus Iuri Postnikov, SUV-ul caraghios numit Partisan One dispune de un șasiu realizat din țevi din oțel de înaltă rezistență, care fiind galvanizate pot rezista coroziunii. Țevile sunt prinse în șuruburi. Din imagini pare că acesta este compact, dimensiunile însă sunt generoase, noul Partisan One având 4.72 metri în lungime, 2.30 metri în lățime și o înălțime de 2.23 metri!
Interiorul este la fel de spartan, precum exteriorul, iar sub capotă se adăpostește un diesel Fiat de 2.8 litri. Potrivit producătorului, se poate instala orice propulsor, inclusiv propulsie electrică sau hibridă! Mândria SUV-ului este modularitatea, acesta putând fi asamblat rapid, capacitățile înalte de trecere, dar și garanția de 100 de ani pe care o oferă producătorul! Se pare că această afirmație vine să justifice prețul piperat de 49,500 de euro.
Sperăm că pentru un asemenea preț acesta are și frână de mână, iar aceste pietre de sub roți sunt “în dotarea” doar a acestui prototip (probabil nefinalizat).
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter