PiataAuto.md, la testul internaţional al noii Skoda Karoq!
10 Octombrie 2017, 21:48
Doi ani la rând cele mai populare teste drive de pe PiataAuto.md au fost teste cu modele Skoda – în 2015 testul cu noua generaţie Skoda Superb a fost cel mai citit din tot ce-am publicat în
acel an, iar în 2016 testul cu Skoda Kodiaq a demonstrat interesul uriaş pe care cititorii noştri îl au faţă de modelele noi Skoda.
Iar acum a venit şi rândul celei mai importante premiere a anului 2017 de la Skoda: noul SUV Karoq, urmaşul lui Yeti! Mergem astăzi tocmai pe insula mafiei italiene – Sicilia – pentru a participa la testul drive internaţional al noului model Skoda, iar PiataAuto.md are onoarea să fie singura entitate de presă din Moldova prezentă la acest test drive!

Vor urma zile extrem de intense pentru noi, dar şi pentru Dvs., în care vrem să testăm cât mai multe motorizări şi interpretări ale noului Karoq, tocmai pentru a vă spune totul ce trebuie să ştiţi despre noul SUV al mărcii cehe!
Paleta de motorizări disponibile la test se arată extrem de interesantă, printre care se află şi motorul diesel mai nou al celor de la Skoda – 1.6 TDI – dar şi renumitul 2.0 TDI. Cel mai interesant motor, însă, este fără îndoială noul propulsor turboaspirat pe benzină al grupului VW – 1.5 TSI – care vine să
înlocuiască unitatea 1.4 TSI. Aşadar, cehii ne promit şi exemplare ale lui Karoq dotate cu motorul 1.5 TSI, iar noi abia aşteptăm să le testăm.

Fiţi foarte aproape de noi în următoarele zile, inclusiv şi de pagina noastră de Facebook, întrucât vom
avea mai multe intervenţii interactive şi vă vom solicita părerile Dvs. despre ce versiuni şi combinaţii vă doriţi cel mai bun să le testăm, dar şi despre interacţiunile noastre cu inginerii de motoare şi creatorii noii Skoda Karoq!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
2,930
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!