Producătorul celebrului AK-47 lansează o motocicletă electrică! (Video)
20 Octombrie 2017, 14:57
Cel mai mare producător rus de armament, concernul Kalashnikov, cunoscut în lumea întreagă datorită celebrului AK-47, a reluat producţia motocicletelor IZH (ИЖ) după o absenţă de aproape 20 de ani.
Noile motociclete nu sunt propulsate de motoare cu ardere internă, ci de motoare electrice cu o putere de 15 kW (20 CP)! Autonomia motocicletelor poate ajunge la 150 km, iar viteza maximă este limitată la 80 km/h.
La moment aceste motociclete vor fi disponibile doar forţelor de ordine. Un total de 50 de motociclete va primi poliţia de patrulare din Moscova, care le va testa şi va ajuta la perfecţionarea acestora.
Ulterior, astfel de motociclete vor fi oferite şi forţelor armatei ruse. În timp ce versiunea destinată poliţiei se deosebeşte printr-o culoare albă cu dungi şi inscripţii de culoare albastră,
precum şi sistem de comunicare şi girofar, motocicleta destinată armatei dispune de camuflaj şi suport pentru puşca de asalt. Motocicletele destinate poliţiei vor fi utilizate în timpul maratoanelor bicicliştilor şi în parcuri.

PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,425
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!