Shelby Raptor Baja este cel mai capabil pick-up! (Video)

Cei de la Shelby American au dezvăluit noul Shelby Raptor Baja, pick-up-ul demenţial care va fi construit într-o serie limitată de doar 500 de exemplare pe baza modelului Ford F-150 Raptor facelift.
Noul Shelby Raptor Baja se deosebeşte prin modificări extensive printre care suspensia ajustabilă FOX ce sporeşte garda la sol cu 76 mm, jante de 18 inch cu cauciucuri dedicate terenului accidentat BFGoodrich KM2, bare de protecţie metalice, elemente de protecţie metalice, iluminare suplimentară LED, capotă modificată, interior retapiţat şi înzestrat cu inserţii realizate din fibră de carbon.
Propulsorul V6 EcoBoost de 3.5 litri, de asemenea a fost modificat şi acum dezvoltă 525 CP (+75 CP) şi 827 Nm (+136 Nm)! Toate aceste modificări îl transformă în cel mai capabil pick-up de producţie, care poate realiza până şi sărituri incredibile în stilul pick-up-urilor din cursele Baja, ceea ce este demonstrat în filmuleţul de mai jos!
Preţul unui Shelby Raptor Baja este de 118,460 de dolari, sau aproape dublu faţă de un Ford F-150 Raptor standard, care începe de la 68,000 de dolari în SUA.
0
2,118
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!