Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Skoda a înregistrat un nou record la vânzări – septembrie a fost cea mai bună lună din istorie!

Dacă până la apariţia SUV-urilor Kodiaq şi Karoq brandul Skoda avea un succes deosebit de bun, atunci după apăriţia acestor modele producătorul ceh este într-o creştere continuă, înregistrând recorduri la vânzări de la o lună la alta. De fapt, a 22-a lună consecutiv cei de la Skoda înregistrează creşteri la vânzări!
Luna septembrie nu a fost o excepţie. Uite că septembrie a fost nu doar cel mai bun septembrie, dar şi cea mai bună lună din istoria de 122 de ani a celor de la Skoda! Luna trecută producătorul ceh a livrat 112,900 de automobile sau cu 5.4% mai mult faţă de aceeaşi lună a anului trecut (107,100 de unităţi). Vânzările Skoda au crescut în Europa (+8.9%), Rusia (+20.1%, 5,800 de unităţi) şi India (+37%, 1,600 de unităţi), înregistrând o scădere de -4.5% (30,600 de unităţi) pe cea mai mare piaţă unică, China. Potrivit cehilor această scădere este cauzată de schimbarea modelelor Octavia şi Rapid, care au trecut prin facelift de mijloc de carieră, iar ulterior vânzările trebuie să revină la normal.
Modelul Octavia rămâne a fi bestsellerul companiei, în timp ce Kodiaq a avut un rol important în creşterea vânzărilor. Un nou impuls al vânzărilor îl va genera SUV-ul compact Skoda Karoq, care va fi lansat pe piaţă în luna octombrie.
0
395
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!