Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Toyota Hilux primeşte un aspect antrenant în atelierul Carlex

Modelul Ford F-150 Raptor a dat startul unui trend al pick-up-urilor agresive şi capabile în offroad. Această ideea a preluat-o şi atelierul de tuning polonez Carlex Design, care a creat o întreagă subdiviziune pentru modificarea pick-up-urilor, numită simplu - Pickup Design.
Cel mai recent proiect numit Hilly, a fost creat pe baza pick-up-ului Toyota Hilux, care a primit modificări la interior, exterior şi la substratul tehnic. Modificările de la exterior sunt extrem de vaste şi includ o duzină de elemente realizate din plastic de culoare neagră, printre care barele de protecţie faţă/spate, aripile evazate, imitaţia de incizie de pe capotă, protecţie stilată pentru marginea capotei, spoilerul spate şi elementele din jurul blocurilor optice spate, care se mărginesc cu aripile, bara de protecţie şi spoilerul spate. Hilux a mai primit şi sistem de iluminare LED adiţional, cauciucuri BF Goodrich Terrain dedicate terenului accidentat, jante unice şi o suspensie Pedders pentru offroad, ce sporeşte garda la sol.
Exteriorul este completat de un camuflaj stilat, relieful căruia este repetat de cusăturile de pe scaunele căptuşite în piele. La interior apare şi un volan modificat, extrem de musculos şi covoraşele din cauciuc, în timp ce izolarea fonică a fost îmbunătăţită, iar sistemul audio a fost înlocuit cu unul mai superior. Toyota Hilux Hilly va fi produsă într-o serie limitată.
Cei de la Carlex propun un kit similar pentru Ford Ranger, iar în viitor vor apărea pachete de tuning şi pentru pick-up-urile Volkswagen Amarok, Nissan Navara şi Renault Alaskan.
0
863
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!