Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Un nou poligon de examinare a fost dat în exploatare la Chişinău

Recent I.P.”Agenția Servicii Publice” a dat în exploatare cel de-al doilea poligon modern de examinare la proba practică, la categoria B, din municipiul Chișinău.
Potrivit șefului Direcției calificare a conducătorilor auto, Igor Apolschii, apropierea nemijlocită de Secţia calificare a conducătorilor auto permite desfăşurării examenelor în condiţii moderne şi mai bune pentru viitorii conducători auto. În incinta secției este amenajată o sală de așteptare, iar în curte un pavilion prevăzut pentru condiții meteo nefavorabile.
În vederea asigurării unui proces transparent şi obiectiv de examinare la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, precum şi ajustarea procedurii de examinare la standardele internaţionale, cei de la I.P. „Agenţiei Servicii Publice” promit să asigure subdiviziunile teritoriale cu poligoane moderne. Mai mult decât atât, pentru anul viitor, instituția planifică să achiziționeze vehicule noi pentru mai multe categorii.
Până în prezent, în țară, au fost amenajate cinci poligoane conform standardelor europene: două în Capitală, câte unul în municipiile Bălți și Cahul și altul în orașul Criuleni.
0
1,765
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!