Viitorul Subaru WRX este prefaţat de noul VIZIV Performance Concept! (Video)

Până acum familia conceptelor VIZIV (de la Vision for Innovation – viziunea pentru inovaţie) includea doar SUV-uri şi crossover-uri. La Salonul Auto de la Tokyo, această familie a primit un nou membru, Subaru VIZIV Performance Concept, care reprezintă un sedan de performanţă extrem de agresiv şi musculos.
Nu trebuie să fii foarte isteţ pentru a înţelege că acest concept prefaţează viitoarea generaţie Subaru WRX (şi WRX STI), care va debuta aproximativ peste un an. Despre acest lucru ne vorbesc şi dimensiunile apropiate actualului WRX, conceptul având 4,630 mm în lungime, 1,950 mm în lăţime, 1,430 mm în înălţime şi un ampatament de 2.730 mm. Dacă va păstra aceleaşi proporţii, viitorul Subaru WRX va deveni semnificativ mai lat şi va avea un ampatament mai mare (+80 mm).
Noul VIZIV Performance Concept nu este un vehicul electric sau hibrid, ci un sport-sedan pur sânge, cu propulsor boxer supraalimentat şi tracţiune integrală Symmetrical AWD. Cea din urmă este accentuată de roţile imense cu jante de 20 de inch şi aripile generoase realizate din fibră de carbon. Din carbon sunt realizate mai multe elemente ale caroseriei, inclusiv legendara incizie de pe capotă, care răceşte intercooler-ul.
Conceptul dispune şi de sisteme de asistenţă, printre care radarul, navigaţia prin GPS şi renumitul EyeSight, camerele căruia sunt integrate în partea de sus a parbrizului, având continuitate şi pe acoperiş.
Imaginile cu interiorul nu au fost dezvăluite, noul VIZIV Performance Concept are un interior focusat către sportivitate, iar pe consola centrală se află un imens display digital, similar celui din vehiculele electrice Tesla.
0
2,236
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!