Volvo introduce noul automobil de siguranţă V60 Polestar WTCC Safety Car

Cei de la Volvo şi Polestar introduc noul automobil de siguranţă, care va conduce maşinile de curse din campionatul mondial de turisme WTCC (World Touring Car Championship), începând cu etapa din Japonia ce va avea loc între 28 şi 29 octombrie şi va fi difuzată de EuroSport.
Noul automobil de siguranţă, Volvo V60 Polestar WTCC Safety Car, este creat pe baza ultimii versiuni ale modelului V60 Polestar, produs într-o serie limitată. Precum şi modelul de producţe, automobilul de siguranţă dispune de acelaşi kit aerodinamic realizat din fibră de carbon, care sporeşte forţa de apăsare cu 30%, îmbunătăţind manevrabilitatea şi stabilitatea la viteze mari, inclusiv pe circuit, ceea ce este perfect pentru un automobil de siguranţă.
Sub capotă se ascunde acelaşi propulsor Drive-E de 2.0 litri ce dezvoltă 367 CP şi 470 Nm, oferind break-ului o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 4.8 secunde, de la 0 la 200 km/h de 17.4 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h (limitată electronic). Performanţe suficiente, pentru a conduce pe circuit în faţa a zecilor maşini de curse.
Totuşi, noul V60 Polestar WTCC Safety Car se deosebeşte de modelul de producţie prin inscripţiile caroseriei, girofarul de pe acoperiş, cuşca de siguranţă instalată la interior, scaunele de tip scoică Recaro cu centuri de siguranţă Sparco şi echipament de salvare şi comunicare.
0
2,404
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!