Zagato dezvăluie noul IsoRivolta Vision Grand Turismo cu inimă de Corvette şi 997 CP! (Video)

Compania milaneză IsoRivolta avea o tradiţie inedită de a combina designul italian cu substrat tehnic american. Aceste ingrediente au dat naştere unor automobile din categoria GT extrem de performante şi unice ca design.
Celebrul atelier Zagato a dorit să omagieze compania deja inexistentă, creând prototipul IsoRivolta Zagato Vision Grand Turismo, care a fost dezvăluit recent la Salonul Auto de la Tokyo.

Inspirată din modelul ISO Grifo, noua IsoRivolta Zagato Vision Grand Turismo păstrează designul caracteristic acelor modele italiene, combinându-l cu o propulsie americană.
Sub capotă se regăseşte un V8 de 6.2 litri dotat cu compresor mecanic, care este preluat de la Chevrolet Corvette şi modificat de către cei de la Callaway. Propulsorul dezvoltă 997 CP şi este cuplat la o transmisie secvenţială în 10 trepte şi poate accelera coupe-ul ce cântăreşte doar 1,129 kg de la 0 la 100 km/h în doar 2.7 secunde! Viteza maximă ajunge la cifra impresionantă de 365 km/h!
Deşi acest model va putea fi condus doar în jocul de consolă Grand Turismo Sport, vor fi şi câţiva fericiţi proprietari, cei de la Zagato având în plan să producă între 3 şi 5 exemplare IsoRivolta Zagato Vision Gran Turismo. Se pare că preţul va fi pe măsură.
0
2,269
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!