A fost prezentat noul Lincoln MKC facelift!

Americanii de la Lincoln au dezvăluit noul Lincoln MKC facelift, cel mai mic crossover din gama sa! Partea frontală a crossover-ului a fost uşor redesenată, aici se regăseşte o grilă a radiatorului nouă, care deja nu se uneşte cu blocurile optice faţă. Blocurile optice ca şi bara de protecţie au rămas aceleaşi. La posterior schimbările sunt minore, s-a schimbat doar desenul interior a blocurilor optice.
Interiorul a fost lăsat neschimbat. MKC facelift beneficiază, în schimb, de tehnologii de ultimă oră. Sistemul multimedia Sync 3 a primit update şi oferă conexiuni Apple CarPlay şi Android Auto, iar aplicaţia Lincoln Way permite pornirea motorului şi acţionarea unor sisteme, cum ar fi cel de climatizare, prin intermediul smartphone-ului la distanţă. Sistemul de prevenire a impactului frontal pe noul MKC facelift poate detecta şi pietoni.
Substratul tehnic nu a suferit schmbări. Lincoln MKC este bazat pe crossover-ul Ford Kuga şi are aceleaşi propulsoare turboaspirate EcoBoost: de 2.0 litri, ce livrează 248 CP, şi de 2.3 litri, cu 289 CP la activ. Motoarele se cuplează la o cutie automată cu 6 rapoarte ce transmite cuplul pe ambele punţi.
Chiar dacă în SUA Lincoln MKC nu se bucură de o cerere prea mare pe piaţă, ea rămână stabilă. Producătorul menţionează, că modelul este foarte important pentru companie, deoarece majoritatea cumpărătorilor lui MKC sunt persoane, care deţineau anterior automobile de altă marcă, cum ar fi Mercedes-Benz sau Lexus.
Lincoln MKC va fi prezentat publicului curând, la Salonul Auto de la Los-Angeles, iar primii clienţi îşi vor primi maşinile în vara 2018. Preţul pentru dotarea incipientă porneşte de la circa 33 mii dolari.
0
2,505
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!