A fost prezentat noul Lincoln Nautilus!

La Salonul Auto de la Los-Angeles americanii au adus SUV-ul actualizat MKX, care în urma facelift-ului și-a schimbat și denumirea – Nautilus. Noul model, care are doar 2 ani de la lansare, a primit o parte frontală familiară cu celelalte modele din gama americanilor. Astfel, Lincoln mai are să actualizeze doar van-ul MKT.
Facelift-ul și redenumirea crossover-ului este un pas important pentru producătorul american pentru că modelul pre-facelift nu se bucura de o cerere prea mare pe piață – în 2016 pentru MKX au optat circa 31 mii americani, pe când în acest an vânzările au scăzut cu peste 18%, iar concurenții Acura RDX, Audi Q5, BMW X5, Cadillac XT5 și Mercedes-Benz GLC înregistrează vânzări mai mari.
Lincoln Nautilus a beneficiat de blocuri optice, bare de protecție și grilă a radiatorului noi. Acesta seamănă acum cu SUV-ul mai mic Lincoln MKC, care și-a serbat și el debutul de curând.
La interior Nautilus a primit un volan nou, o planșă de bord digitală și un nou bloc de comenzi pentru sistemul audio. Opțional noul SUV poate fi dotat cu cruise-control adaptiv cu sistem de frânare automat, sistem de menținere a benzii de circulație, sistem de urmărire a unghiurilor oarbe și un asistent electronic, care va întoarce volanul, în cazul în care doar acționarea frânei nu va evita impactul, pentru a omite obstacolul din față.
Va fi disponibilă și versiunea Black Label care, afară de interior exclusiv, va oferi clientului posibilitatea să ia cina în restaurante selecte dintr-o listă specială, unde clientul va fi întâlnit personal de bucătarul-șef!
Din gama motoarelor a fost eliminată unitatea aspirată natural V6 de 3.7 litri (307 CP și 377Nm), iar în locul ei a venit un benzinar turboaspirat de 2.0 litri cu 4 cilindri în linie, ce dezvoltă 248 CP și 366 Nm. Unitatea de top este reprezentată de benzinarul bi-turbo V6 de 2.7 litri, ce oferă 340 CP și 515 Nm. Toate motoarele sunt cuplate doar la noua cutie automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe putea față sau, opțional, pe ambele punți.
Noul Lincoln Nautilus va apărea în vânzare în SUA în vara 2018.
0
3,430
GALERIE FOTO (54 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!