ABT şi Vossen au modificat un Audi Q7 care va fi produs în doar 10 exemplare!

La SEMA Show a fost dezvăluit un Audi Q7 modificat de către ABT Sportsline în parteneriat cu cei de la Vossen Wheels. Proiectul numit „Audi Q7 ABT Vossen 1 of 10” este un model strict limitat la doar 10 exemplare.
La exterior acesta se deosebeşte prin kitul aerodinamic, care modifică radical aparenţa, datorită noii bare de protecţie faţă, aripilor extrem de evazate, pragurilor integrate în ataşamentele uşilor, barei de protecţie spate care primeşte ataşamente laterale şi un difuzor modificat ce incorporează patru finale rectangulare pentru sistemul de evacuare, precum şi un spoiler amplasat deasupra lunetei. Există şi elemente realizate din fibră de carbon, precum calandrul „Single Frame” şi inserţiile uşilor ce dispun de logoul ABT. Conturul geamurilor laterale şi elementele pentru fixarea portbagajului de acoperiş au fost vopsite în culoarea neagră lucioasă.
În aripile evazate s-au integrat perfect jantele forjate a celor de la Vossen de 22 de inch şi 10 inch în lăţime, realizate în exclusivitate pentru acest model şi vopsite în culoarea Stealth Grey. Suspensia a fost coborâtă cu 20 mm datorită unui modul electronic.

La interior se regăseşte o plăcuţă pe care este inscripţionat „ABT | VOSSEN 1 of 10”, dar şi mai multe inserţii realizate din fibră de carbon, scaunele primind inserţii din Alcantara.
Sub capotă se regăseşte unitatea pe benzină 3.0 V6 TFSI, care dezvoltă 333 CP şi 440 Nm din uzină, iar după modificările celor de la ABT Sportsline, este capabilă să ofere 410 CP şi 520 Nm, precum şi o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 5.9 secunde (-0.2 sec.), viteza maximă însă rămâne a fi limitată la 250 km/h.
1
3,653
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!