Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Alpina B4 S Bi-Turbo – dacă BMW M4 nu e destul de exclusivist!

În Abu Dhabi a fost prezentat Alpina B4 S Bi-Turbo, coupe bazat pe BMW M4 şi modificat de tunerii de la Alpina şi BMW Individual!
Inginerii germani au lucrat serios la noul Alpina B4 S Bi-Turbo. Tunerii de la Alpina au lucrat, cel mai probabil, la exteriorul coupe-ului, oferindu-i un kit aerodinamic mai agresiv. Coupe-ul beneficiază de un splitter în bara de protecţie faţă şi de un spoiler exclusiv pe capacul portbagajului. Automobilul a fost vopsit într-un verde veninos Rallye Green.
Interiorul a fost prelucrat de atelierul BMW Individual. Pe volan a fost aplicată ţesătură contrastantă de culoarea caroseriei. Cadranele bordului central sunt vopsite în culoare albastră, iar în locul unei prize de aer din cele două situate la mijlocul consolei şi-a făcut loc un ecran.
Sub capota Alpina B4 S Bi-Turbo se află benzinarul turboaspirat de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, ce livrează 440 CP şi 660 Nm, sau cu 9 CP şi 56 Nm mai mult, decât pe modelele standard BMW M3 şi M4. Alpina B4 S Bi-Turbo atinge 100 km/h în doar 3.9 secunde!
0
399
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!