Atelierul ABT stoarce 425 CP din noul Audi SQ5!

Atelierul german de tuning, ABT Sportsline, specializat pe modificarea automobilelor grupului Volkswagen, în special Audi, a adus un șir de îmbunătățiri pentru noul Audi SQ5.
Dacă standard motorul V6 de 3.0 litri TFSI pe Audi SQ5 dezvoltă 354 CP și 500 Nm, atunci trecut prin atelierul ABT, grație instalării unui modul de control al motorului adițional, acesta livrează deja 425 CP și 550 Nm! În urma modificărilor, SUV-ul accelerează până la 100 km/h cu 0.2 secunde mai rapid, în 5.2 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.
Afară de substratul tehnic, tunerii germani au îmbunătățit și design-ul exterior. Întreaga parte frontală este înzestrată cu inserții din fibră de carbon. SQ5 de la ABT s-a ales cu noi bare de protecție, o nouă grilă a radiatorului, praguri laterale mai late și un spoiler pe acoperiș. La posterior, pe lângă bara de protecție nouă, se regăsește un difuzor și țevile de eșapament duble de dimensiuni mai mari. Toate aceste schimbări oferă SUV-ului un look și mai agresiv față de modelul standard, iar tabloul general este condimentat cu jante din aliaj de 20 inch.
1
2,512
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!