Atenţie! Astăzi e ultima zi de colectare a scrisorilor pentru Moş Crăciun! Grăbiţi-vă să le aduceţi sau expediaţi până la ora 19!

Astăzi e deja 14 noiembrie, iar asta înseamnă că au mai rămas ore numărate până când mai puteţi expedia scrisoarea copilului Dvs. la adresa noastră de e-mail sau o puteţi aduce la unul din punctele de colectare! Vă amintim că se acceptă atât scrisorile scanate sau fotografiate şi trimise la adresa de e-mail santa@skoda.md, cât şi cele depuse fizic la unul din cele peste 30 de puncte de colectare din toată Moldova! Nimic mai simplu! E importantă, însă, ca acestea să fie depuse sau expediate până astăzi la ora 19:00!
De ce e atât de important, şi de ce nu vom putea primi scrisori mai târziu? Pentru că mâine mergem deja într-un tur de colectare prin ţară, în care să încărcăm scrisorile colectate în ţară în portbagajele caravanei SKODA KAROQ, iar la 16 noiembrie, ora 15:00, va avea loc extragerea scrisorii câştigătoare în showroom-ul Skoda Moldova, unde sunt bineveniţi să participe toţi doritorii! Şi ştiţi bine deja, că autorul scrisorii câştigătoare va pleca împreună cu familia sa în Laponia, în ţara lui Moş Crăciun, într-o călătorie fantastică oferită de Petrom Moldova! Da, avem o călătorie magică în Laponia pentru familia câştigătoare, formată din maxim 4 persoane!
Grăbiţi-vă, dragii noştri! Aşteptăm cu mare nerăbdare toate scrisorile Dvs.!

» Regulamentul campaniei
» Lista completă a punctelor de colectare
0
3,779
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!