Audi RS 3 primeşte 460 CP de la ABT. Va exista şi o versiune de 500 CP!

Atelierul german ABT Sportsline a lansat un program de tuning pentru RS 3 Sportback şi RS 3 Sedan ce ţine de modificarea propulsorului. Versiunea de după facelift RS 3 Sportback şi noul RS 3 Sedan dispun de noul benzinar de 2.5 TFSI în cinci cilindri în linie ce dezvoltă 400 CP şi 480 Nm, iar după instalarea modulului electronic ABT Power, aceste cifre sar la 460 CP şi 530 Nm!
În rezultat sunt sporite şi performanţele dinamice, astfel încât hatchback-ul şi sedanul pot accelera de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde (-0.2 sec.), viteza maximă însă rămâne a fi limitată la 250 km/h sau 280 km/h atunci când maşina vine din uzină cu limitatorul mutat de la 250 la 280 km/h. În cazul în care limitatorul este setat la 250 km/h, cei de la ABT propun să-l mute la 280 km/h, precum o fac şi la uzină. Marea surpriză a celor de la ABT va fi dezvăluită la Essen şi merge vorba despre pachetul ABT Power R, care va spori puterea benzinarului până la 500 CP!
Până atunci însă, ABT Sportline propune stabilizatoare şi arcuri mai rigide, cele din urmă fiind capabile să mai şi reducă garda la sol cu 30 mm pentru axul faţă şi 25 mm pentru axul spate. Ulterior va fi oferit şi un kit estetic, ce va include un spoiler frontal şi difuzor spate, precum şi un sistem de evacuare cu 4 finale de evacuare de 102 mm în diametru. Acum însă este posibilă procurarea inciziilor pentru aripile faţă şi a jantelor cu dimensiunea de 19 sau 20 de inch.
Pe exemplarele din imagini sunt instalate jantele din seria FR şi GR de 20 de inch. Interiorul poate fi condimentat de covoraşe, iluminare la deschiderea portierelor, levier al transmisiei şi buton de pornire a motorului – toate având logouri ABT.
1
2,187
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!