BRABUS 850 Buscemi Edition: un G-Class de excepție!

La Dubai International Motor Show 2017 tunerii germani vor prezenta o nouă capodoperă – BRABUS 850 Buscemi Edition, o bijuterie cu inserții din aur pe caroserie și la interior!
SUV-ul a fost modificat și personalizat de către inginerii de la BRABUS, acompaniați de designerul american Jon Buscemi, cu o atenție deosebită la detalii. BRABUS 850 Buscemi Edition a primit inserții aurite la exterior pe etrierele sistemului de frânare, pe pragurile laterale și pe husa roții de rezervă. Inscripțiile de pe caroserie sunt și ele aurite. Automobilul mai beneficiază, în cele mai bune tradiții BRABUS, și de inserții din fibră de carbon. Pentru acest model sunt disponibile jante din aliaj exclusive de 23 inch.
Proprietarul mașinii nu se va simți lipsit de atenție nici la volanul mașinii, nici pe bancheta din spate. Dacă din față se regăsesc o sumedenie de inserții aurite, ca și pe caroserie, și piele perforată de cea mai înaltă calitate, atunci pe cel de-al doilea rând de scaune pasagerii vor beneficia de o cotieră imensă, căptuşită în piele, cu sistem media cu comenzi tactile. Scaunele din spate sunt acționate electric.
Plăcere vizuală vor crea luminițile LED inserate în plafonul mașinii, asemenătoare celor de pe BRABUS 900, care la fel va fi prezentat la Dubai International Motor Show 2017.
Sub capota BRABUS 850 Buscemi Edition își face loc un un benzinar V8 twin-turbo de 6.0 litri, ce dezvoltă 850 CP și un cuplu uriaș de 1,450 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată Speedshift 7G-Tronic, ce transmite cuplul pe ambele punți. Având o masă de peste 2.5 tone, SUV-ul luxos accelerează până la prima sută de kilometri în doar 4.0 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 260 km/h.
Împreună cu BRABUS 850 Buscemi Edition clienților le vor fi livrate un set de accesorii personalizate dedicate aceste ediții: două perechi de adidași Buscemi exclusive decorate și ele cu aur și un set din trei pungi Buscemi. Prețul de start pentru acest model constituie 410,000 euro.
0
2,716
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!