Bulgarii de la Vilner aduc aur la SEMA! Au modificat super-car-ul unic Tramontana

Potrivit fondatorului atelierului bulgar Vilner, Atanas Vilner, “eşti un nimeni în lumea tuningului dacă nu eşti prezent la SEMA”. În acest an bulgarii au venit la SEMA Show datorită parteneriatului cu producătorul spaniol AD Tramontana, care creează super-car-uri neordinare cu interioare lucrate manual de către Vilner în Bulgaria.
Pentru a ieşi în evidenţă la SEMA, Vilner a pregătit un exemplar Tramontana înzestrat cu accente din aur atât la exterior, cât şi la interior. La exterior acest „avion de vânătoare” destinat drumurilor publice a primit folie din aur, cu care au fost accentuate anumite elemente ale caroseriei.
Cele mai multe modificări însă au fost aduse interiorului, care este specialitatea celor de la Vilner. Aici se regăseşte pielea de aur cu textură de şopârlă, care activizează din punct de vedere vizual acest cockpit. Potrivit celor de la Vilner, scaunele cu inserţii din aur aduc aminte de tronurile antice pe care stăteau regii.
Se pare că anume aşa vrea să se simtă proprietarul acestui exemplar, ca un rege. Restul interiorului a fost căptuşit în piele neagră şi Alcantara cusute cu aţă aurie. Mai mult decât atât, cei de la Vilner au elaborat un volan absolut nou pentru Tramontana. Unele elemente de la interior, precum şi de la exterior, au fost vopsite într-o nuanţă aurie.
Tramontana dispune de un V12 Biturbo de 5.5 litri de origine Mercedes-AMG, ce dezvoltă 888 CP şi 920 Nm fiind cuplat la o transmisie secvenţială în 7 trepte. Tracţiunea este realizată pe puntea spate, iar greutatea super-car-ului este de 1,268 kg.
0
2,261
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!