Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

INP: peste 700 de șoferi au depășit limita de viteză în doar 3 zile

Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) vine cu o statistică alarmantă pentru perioada 3 – 5 noiembrie 2017. Potrivit INP în ultimele 3 zile pe traseele naționale au avut loc 31 de accidente grave, soldate cu decesul a 2 persoane şi traumatizarea altor 40 de persoane. Cauza principală a acestor accidente a fost nerespectarea limitei de viteză, indicatoarelor rutiere și depășirea neregulamentară.
INP a documentat peste 40 de conducători auto, care circulau în stare de ebrietate la volan. Mai mult decât atât, au fost documentate peste 700 de cazuri de depăşire a limitei de viteze admise!
Din cauza diverselor încălcări, care au loc necontenit, angajații INP vor intensifica patrularea pe traseele naționale pe parcursul următoarelor zile și vor activa în regim sporit întru prevenirea evenimentelor rutiere neplăcute și consecințele acestora.

Totodată, INP recomandă șoferilor să nu conducă în stare de ebrietate sau atunci când sunt obosiţi, să conducă prudent, mai ales pe carosabil umed, să păstreze distanţa sigură între automobile, să nu iasă la depăşiri fără să se asigure şi să nu depăşească limita de viteză admisă.
0
704
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!