Mercedes-Benz CLS: premieră oficială

La Salonul Auto de la Los-Angeles a avut loc debutul oficial al noului coupe cu 4 uşi Mercedes-Benz CLS. Cea de-a treia generaţie CLS este construită pe platforma modulară MRA, iar opţional poate fi comandată cu suspensia Dynamic Body Control cu amortizatoare active sau suspensia pneumatică Air Body Control. Coeficientul aerodinamic este unul uimitor – 0.26.
Pentru început, Mercedes-Benz CLS va fi oferit doar cu 3 motoare, dintre care 2 diesel: CLS 350d 4Matic cu 286 CP şi 600 Nm, CLS 400d 4Matic cu 340 CP şi 700 Nm, şi un benzinar – CLS 450 4Matic cu 367 CP şi 500 Nm la activ.
Toate motoarele sunt noi cu 6 cilindri în linie şi sunt cuplate la cutia automată cu 9 rapoarte 9G-Tronic Propulsorul pe benzină vine echipat cu un starter-generator, care la accelerări maxime poate oferi un surplus de putere de 22 CP şi 250 Nm. Noul CLS nu va avea propulsoare cu 8 cilindri şi nici versiunea Shooting Brake.
Sistemul Pre-Safe, ca şi pe noul E-Class intră în funcţiune în cazul unui impact inevitabil şi produce un sunet menit să prevină asomarea pasagerilor, iar în cazul unui impact lateral "împinge" pasagerii spre centrul habitaclului. Primul an de vânzări noul Mercedes-Benz CLS va fi disponibil în versiunea Edition 1, cu inserţii pe aripile din faţă şi jante din aliaj de 20 inci de culoare neagră. Pachetul exterior AMG Line este inclus în dotarea de bază pentru versiunea Edition 1.
Lumina ambientală al interior are 64 nuanţe, care pot fi schimbate automat în dependenţă de temperatura aerului din habitaclu. La interior se pot adăposti 4 sau 5 persoane de la o versiune la alta. Panoul de bord este dominat de două ecrane enorme de 12.3 inci, unul al planşei de bord digitale şi altul al sistemului multimedia, care a primit denumirea In-Car Office.
Pe piaţa europeană noul Mercedes-Benz CLS va apărea în martie 2018, preţul de start încă nu a fost anunţat.
0
4,302
GALERIE FOTO (54 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!