Mercedes-Benz pensionează legendarul G-Class cu trei ediţii limitate!

După aproape 39 de ani de producţie, iată că îi putem spune „Adio” actualei generaţii Mercedes-Benz G-Class, care, deşi a evoluat considerabil, a rămas fidelă originalului lansat în 1979, iar acum este pe cale de a ceda locul viitoarei generaţii.
Pensionarea lui Gelandewagen W463 este marcată de trei ediţii speciale, care vor fi limitate în 463 de exemplare fiecare. Ediţiile limitate G 350 d Limited Edition, G 350 d Professional limited Edition şi G 500 Limited Edition vor avea în comun o emblemă specială presată pe pielea cotierei centrale. Această emblemă aduce omagiu traseului de teste situat în muntele Schockl, cu o înălţime de 1,445 de metri şi este caracterizată de o imagine cu un G-Class de teste şi de inscripţiile "Schockl proved since 1979" şi "Limited Edition 1 of 463".
Un alt element comun între aceste trei ediţii este emblema cu inscripţia „Limited Edition” amplasată pe aripile faţă, aceeaşi inscripţie fiind iluminată pe pragurile versiunilor G 350 d şi G 500.

Ediţia G 350 d Limited Edition mai este caracterizată de o dotare generoasă, culoarea caroseriei designo mocha black metallic, jantele AMG de 19 inch, pachet cu elemente cromate, geamuri laterale fumurii, trapă acţionată electric, piele maro saddle brown designo nappa la interior, volan AMG Performance, inserţii black designo piano lacquer, pachet exclusivist şi sistem audio Harman Kardon Logic 7.
La rândul său, G 350 d Professional Limited Edition este dotat cu bară de protecţie metalică, elemente de protecţie pentru blocurile optice, pachet de off-road, portbagaj de acoperiş, design clasic pentru tapiţerie la interior şi o serie de dotări ce ţin de confort.
Versiunea pe benzină, G 500 Limited Edition, se distinge prin culoarea designo platinum magno, combinată cu elemente de culoare neagră, precum jantele, calandrul şi husa roţii de rezervă, geamuri fumurii, pachet crom şi sport, în timp ce la interior se regăseşte pielea neagră black designo nappa, accentuate de cusăturile de culoare alba, volanul AMG performance căptuşit în microfibra Dinamica, pachetul crom şi exclusiv, sistemul audio Harman Kardon Logic 7, TV tuner, etc.

Ediţiile limitate vor fi disponibile începând cu ianuarie 2018 la un preţ de 122,918 de euro pentru G 350 d Limited Edition, 103,940 de euro pentru G 350 d Professional Limited Edition şi 140,164 de euro pentru G 500 Limited Edition.
0
2,456
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!