Noua generaţie BMW X3 a fost dezvăluită la Chişinău!

Astăzi, 10 noiembrie, în incinta showroom-ului BMW Moldova a fost dezvăluită noua, cea de-a treia generaţie BMW X3. Doritorii pot să cunoască pe viu noul SUV bavarez în cadrul evenimentului „zilele uşilor deschise”, începând de astăzi, 10 noiembrie şi până duminică, 12 noiembrie.
La moment în showroom este expus un singur exemplar BMW X3 în interpretare xLine, de culoare maro şi în motorizare xDrive20d (190 CP şi 400 Nm), preţul căreia începe de la 40,730 de euro în Moldova. Exemplarul din showroom are un preţ de 53,000 de euro. Preţurile complete le puteţi vedea în articolul precedent.
Doar o singură obiecţie avem la noul BMW X3 – odată dotat cu roată de rezervă de dimensiuni normale, podeaua portbagajului se înalţează simţitor, ceea ce muşcă din volumul portbagajului, îl îngustează pe înalţime şi totodată măreşte pragul.
Pentru a vedea pe viu noul BMW X3 vizitaţi showroom-ul BMW Moldova situat pe str. Bucuriei, 18a, iar pentru mai multe informaţii apelaţi la numărul de telefon 022 123 100 sau accesaţi site-ul oficial bmw.md.
0
3,142
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!