Noul Hennessey Ford VelociRaptor 6x6 aruncă mănuşa lui Mercedes-AMG G63 6x6!

Cu toţii cunoaştem despre existenţa lui Mercedes-AMG G63 6x6. Noi, cei de la Redacţia PiataAuto.md, îl cunoaştem şi mai mult, pentru că am avut ocazia să-l testăm în versiune modificată BRABUS 700. A fost o experienţă uimitoare, despre care puteţi citi în Test Drive-ul cu acel monstru.
Se pare că atelierul american Hennessey Performance a fost la fel de entuziasmat de ideea unui pick-up cu trei axe, iar acum aproximativ un an a realizat un model digital bazat pe Ford F-150 Raptor, care părea că nu va mai ajunge să fie produs. Şi uite că la SEMA Show, cei de la Hennessey au dezvăluit, în sfârşit proiectul Hennessey Ford VelociRaptor 6x6, care este un concurent redutabil pentru Mercedes-AMG G63 6x6!
Acest monstru american a primit un cadru alungit şi un ax în plus, precum şi o benă alungită, dar şi o suspensie modificată, blocuri optice LED suplimentare, bare de protecţie realizate din oţel şi jante de 20 de inch „încălţate” în cauciucuri de off-road Toyo. Propulsorul V6 de 3.5 litri EcoBoost a fost modificat pentru a oferi 600 CP!
Opţional este oferit un sistem de frânare Brembo cu etriere în 6 pistoane, care va costa 22,000 de dolari! Preţul unui asemenea monstru cu trei axe şi şase roţi este de 349,000 de dolari! Doar 50 de exemplare vor fi produse. Potrivit lui John Hennessey, la moment sunt în producţie alte 6 exemplare, toate de culoare neagră. Producţia unui singur exemplar durează 6 luni de zile.
1
4,641
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!