Noul Volkswagen Virtus a debutat în Brazilia!

În Brazilia a avut loc premiera noului Volkswagen Polo sedan, care pe piața locală poartă denumirea Virtus. Sedanul împarte aceeași plaftormă cu noul Polo în caroserie hatchback – MQB-A0. Față de platforma MQB deja cunoscută A0 diferă printr-un alt șasiu. Virtus este simțitor mai mare decât actuala generație Polo sedan, acesta măsoară 4480 mm în lungime (+90 mm), 1751 mm în lățime (+52 mm), ampatamentul constituie 2650 mm (+97 mm).
Pentru Volkswagen Virtus sunt prevăzute două motoare pe benzină: unul de 1.6 litri, aspirat natural, ce dezvoltă 110 CP, și motorul turboaspirat de 1.0 litri cu trei cilindri, ce livrează 128 CP. A doua unitate poate fi cuplată afară de cutia manuală cu 6 trepte la una automată cu 6 trepte.
Partea frontală este identică celei de la Volkswagen Polo hatchback destinate pieței europene, ca și design-ul habitaclului. În dotările de top, pe consola centrală își face loc un ecran uriaș de 10.25 inci al sistemului multimedia, ce oferă conexiuni Apple CarPlay și Android Auto. Volumul portbagajului a crescut cu 61 litri, față de generația precedentă, până la 521 litri.
Prețurile încă nu au fost numite. Cel mai probabil sedanul cu denumirea Polo destinat altor piețe va fi identic noului Volkswagen Virtus.
0
2,523
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!