Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Porsche revine la producţia frânelor cu tamburi! (Video)

Producătorul german Porsche, care oferă unele dintre cele mai performante sisteme de frânare pe modelele sale, precum sunt cele carbon-ceramice, derivate direct din sporturile cu motor, fiind extrem de eficiente, dar şi costisitoare, având un preţ de aproximativ 10,000 de dolari, acum revine la producţia frânelor cu tamburi!
De ce producătorul cunoscut prin modelele sale tehnologizate revine la producţia frânelor cu tamburi?! Acest sistem de frânare nu este dedicat automobilelor Porsche moderne, ci modelelor clasice Porsche 356 produse în perioada anilor 1948-1965. Astfel cei de la Porsche susţin fanii şi colecţionarii de modele vechi, cu produse, care le vor uşura viaţa şi vor îmbunătăţi siguranţa. Deşi sunt aparent identici tamburilor originali, noii tamburi sunt de o calitate mult mai avansată şi oferă o frânare mult mai bună.
Tamburii noului sistem de frânare sunt confecţionaţi din metal forjat, fiind prelucraţi şi testaşi cu ajutorul tehnologiilor moderne. Componentele sunt produse în Austria şi sunt dedicate modelelor 356 „pre-A” (1948-1955), 356 A (1955-1959), 356 B (1960-1963) şi 356 C (1964-1965).
Porsche Classic oferă frânele cu tamburi la un preţ de 8,400 de dolari pentru ambele axe. Un preţ foarte apropiat de cel al unui sistem de frânare modern cu discuri carbon-ceramice!
Potrivit celor de la Porsche, 70% dintre toate automobilele produse încă mai circulă pe drumurile publice, iar producătorul german se asigură ca acest lucru să rămână neschimbat.
0
1,033
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!