Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

SCG 004S - supercar accesibil de 650 CP!

SCG 004S este noul supercar destinat drumurilor publice produs de cei de la Scuderia Cameron Glickenhaus!
Specializaţi, până acum, în producerea unor supercar-uri exclusive la preţuri piperate, cum ar fi modelul SCG 003S, ce costa nu mai puţin de 1.3 milioane dolari, cei de la Scuderia Cameron Glickenhaus au prezentat modelul SCG 004S, care este un supercar pur-sânge, dar are un preţ mai "accesibil" de 400 mii dolari. Automobilul va fi produs la uzina companiei din SUA, iar pentru anul 2021 se preconizează producţia a 250 modele SCG 004S anual.
SCG 004S dispune de o monococă care, ca şi elementele caroseriei, este compusă din fibră de carbon. Datorită acestui fapt, masa proprie a supercar-ului nu depăşeşte 1,179 kg. Maşina este pusă în mişcare de către o unitate V8 de 5.0 litri cu două turbocompresoare, ce livrează 650 CP şi 720 Nm. Motorul se cuplează la o cutie manuală cu 6 trepte, sau la una automată cu padele de schimbare a vitezei în spatele volanului. Cuplul este transmis pe puntea spate. Să oprească acest monstru sunt menite frânele carbon-ceramice.
Habitaclul poate adăposti până la 3 persoane, în format 1+2, exact ca în legendarul McLaren F1! La bord nu se vor găsi careva sisteme multimedia sau de asistenţă pentru şofer. Proprietarii se vor bucura doar de inserţii din piele, fibră de carbon, sistem de aer condiţionat şi cameră pentru mers înapoi cu afisaj pe oglinda retrovizoare interioară.
Primii 25 clienţi îşi vor primi maşinile în următoarele 18 luni, iar pentru doritorii de a achiziţiona un SCG 004 pentru curse producătorul va crea versiuni de clasă GT3 şi GTE/GTLM al supercar-ului său.
0
363
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!