Skoda va produce primul său automobil electric de serie în 2020!

Potrivit comunicatului de presă emis, primul automobil electric de serie al cehilor va fi lansat în 2019, acesta va fi un Skoda Superb plug-in hybrid.
Tot în 2019 Skoda va începe producţia componentelor pentru automobilele cu propulsie hibridă şi pentru cele electrice, destinate întregului concern Volkswagen Group, pentru ca din 2020 şi până în 2025 producătorul ceh să lanseze 5 modele electrice de serie, dintre care, cel mai probabil, şi un crossover, care va fi întruchiparea de serie a conceptului Skoda Vision E, prezentat publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt în acest an!
Vision E, pe lângă faptul că este pus în mişcare de motoare electrice, îmbină în sine şi cele mai noi tehnologii de care dispune Skoda. Conceptul este dotat cu senzori, radare, scanere şi camere care în tandem oferă posibilitatea unui condus autonom de nivelul trei, ceea ce înseamnă că maşina poate circula în regim autonom în ambuteiaj şi pe trasee, poate depăşi alţi participanţi la trafic şi să parcheze de sine stătător.
Skoda Superb plug-in hybrid va fi produs la uzina din oraşul Kvasiny, pe când componentele pentru modelele hibride destinate întregului concern, precum şi primul automobil pur electric, vor fi produse la uzina Skoda din alt oraş ceh – Mlada Boleslav.
0
1,971
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!