Subaru WRX STI ne spune adio cu o ultimă ediție limitată

Apărută acum trei ani, actuala generație Subaru WRX STI deja ne spune adio cu ediția finală WRX STI Final Edition.
Având în vedere apariția noii generații Impreza în 2016, care dispune de o platformă nouă și tehnologii moderne, a fost și un moment potrivit pentru pensionarea versiunii de performanță, care va fi înlocuită, ulterior, cu o nouă generație a modelului, prefațată de conceptul VIZIV Performance Concept.
Chiar dacă este limitată, ediția de adio dispune de îmbunătățiri, care sunt, am spune, substanțiale, pentru un model la finalul carierei sale. Spre exemplu, ajustarea diferențialului central DCCD deja nu este mecanică-electronică, ci doar electronică, sistemul de frânare Brembo dispune de discuri de frână mai mari și etriere vopsite în culoarea galbenă, diametrul jantelor a crescut de la 18 la 19 inch, bara de protecție față a primit incizii mai mari, calandrul dispune acum de o plasă modificată și contur de culoare neagră, iar pe ușă apare logoul „Final Edition”.
La interior noul Subaru WRX STI Final Edition dispune de un display multifuncțional de 5.9 inch amplasat în partea de sus a bordului, inserții de culoare neagră lucioasă, elemente și cusături de culoare roșie și o plăcuță cu numărul de ordine. Versiunea de adio va fi strict limitată la 150 de exemplare pentru piața din Marea Britanie, unde va costa 33,995 de lire sterline (aproximativ 38,268 euro), ulterior, versiuni limitate de acest fel ar putea apărea și pe alte piețe. Un lucru este cert, actualul WRX STI ne părăsește.
0
2,021
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!