Toyota FT-AC - SUV-ul care va înregistra toate aventurile proprietarului!

Toyota a adus la Salonul Auto de la Los-Angeles conceptul FT-AC – SUV-ul care va înregistra automat toate aventurile şoferului său. Conceptul este dotat cu camere, ce nu doar înregistrează clipuri video, ci şi oferă posibilitatea de a posta imaginile captate direct pe reţelele de socializare!
SUV-ul poartă denumirea Future Toyota Adventure Concept (FT-AC) şi a fost dezvăluit oficial la Los-Angeles. Niponii precizează, că conceptul este menit să prezinte cum poate un SUV tehnologizat să contribuie la un mod activ de viaţă al proprietarului său. SUV-ul conceptual a beneficiat de inserţii de plastic pe tot perimetrul caroseriei, lumini LED încorporate în bara de protecţie faţă, care sunt detaşabile şi pot fi folosite ca lanterne. Toyota FT-AC oferă mai multe fixatoare la bord: pentru biciclete la posterior şi fixatoare pentru portbagaje adiţionale pe acoperiş.
Pe oglinzile retrovizoare laterale sunt instalate camere, care pot înregistra cât fişiere video, atât şi poze, chiar şi în întuneric. Camerele sunt şi ele detaşabile. Imaginile înregistrate vor fi stocate în cloud, unde proprietarul le va putea vizualiza şi, ulterior, să le posteze pe reţele de socializare. SUV-ul mai are şi funcţia de geolocalizare.
Datele tehnice, cât şi interiorul conceptului, nu au fost făcute publice. Cel mai probabil, Toyota FT-AC nu va avea un succesor de serie în viitorul apropiat, însă câteva din dotările prezentate pe acesta ar putea migra la unul din modelele deja existente a mărcii. Producătorul declară doar că un asemenea SUV ar avea un sistem de tracţiune integrală sofisticat şi ar avea propulsie hibridă.
0
2,498
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!