Toyota a pregătit 5 exemplare Camry modificate pentru SEMA (Video)

Cei de la Toyota au adus la SEMA Show un total de cinci exemplare Camry modificate de către piloţii de NASCAR, pentru a demonstra sportivitatea noii generaţii a sedanului nipon. Dar să le luăm pe rând.
Acest Camry a fost modificat după preferinţele pilotului Martin Truex Jr. de către Motorsports Technical Center, primind jante forjate American Racing de 20 de inch ce amintesc de cele utilizate pe maşinile din NASCAR, sistem de frânare StopTech, suspensie Tein, splitter frontal, spoiler spate şi finale speciale pentru sistemul de evacuare TRD. Propulsorul V6 de 3.5 litri a primit doar un sistem de admisie AEM, iar interiorul a fost retapiţat şi dotat cu sistem audio JBL.
Toyota Camry a lui Kyle Bush, modificată de către cei de la Chuck G Fabrication, este dotată cu un splitter frontal, spoiler spate, incizie pe capotă, corpuri retrovizoare polisate până la luciu de oglindă, jante forjate de 20 de inch, finale de evacuare dreptunghiulare, suspensie Tein, sistem de frânare StopTech şi sistem audio JBL. Propulsorul este acelaşi V6 de 3.5 litri dotat cu sistem de inducţie AEM şi filtru de aer K&N.
De la culori întunecoase, trecem la albul imaculat. Acest exemplar realizat de către GMP Performance după preferinţele lui Denny Hamlin a primit linii dinamice de-a lungul caroseriei şi pe capotă, aripi evazate, jante de culoare roşie de 20 de inch, sistem de frânare StopTech, suspensie Tein, sistem audio JBL, în timp ce scaunele faţă au fost înlocuite cu unele de tip scoică Recaro echipate cu centuri Schroth cu prindere în 4 puncte. Condimentele propulsorului V6 de 3.5 litri sunt aceleaşi - sistem de inducţie AEM şi filtru de aer K&N.
Pilotul Daniel Suarez a optat pentru un Camry modificat de către Motorsports Technical Center, acesta având o caroserie bicoloră, jante de 20 de inch Rotiform VDA, splitter frontal, spoiler spate, sistem de frânare StopTech, suspensie Tein, sistem de inducţie AEM pentru propuslorul V6 de 3.5 litri şi sistem de evacuare TRD realizat din Inox.
În realizarea celui de-al cincilea Camry, nu a contribuit nici un pilot de NASCAR, acest exemplar fiind creat individual de către cei de la Real Time Automotive Solutions în parteneriat cu MC-ul Rutledge Wood. Acest Camry este cel, care iese şi cel mai mult în evidenţă, datorită modificărilor majore. Sedanul nipon a primit bare de protecţie modificate cu incizii enorme, praguri noi, aripi evazate în stil Rocket Bunny ce adăpostesc jantele de 20 de inch Rotiform şi o mulţime de elemente realizate din fibră de carbon, printre care şi spoilerul spate.
O bună parte din elementele caroseriei au fost realizate la imprimanta 3D. Aici suspensia este Megan Racing, sistemul de evacuare MagnaFlow, sistemul de frânare Wilwood Dynalite, iar la interior se regăseşte un sistem audio Focal. Caroseria este bicoloră, acoperişul fiind negru, iar partea de jos vopsită în culoarea „Blurple” (Blue + Purple - de la albastru şi violet).

Care din aceste Toyota Camry modificate vă place mai mult?
0
2,073
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!