Un McLaren P1 a fost grav avariat în timpul transportării în Regatul Cambodgia!

Un McLaren P1 a fost avariat în timp ce era transportat de un camion în Regatul Cambodgia! Potrivit presei locale, camionul, la bordul căruia se transporta hyper-car-ul britanic, s-a ciocnit violent cu un alt camion ce transporta mărfuri pe unul din traseele Botum Sakor.
Șeful Poliției locale a declarat pentru presă, că cauzele producerii accidentului nu au fost stabilite, iar proprietarul hyper-car-ului încă nu a fost identificat. În urma accidentului au avut de suferit 5 persoane, ambele camioane și întreaga parte frontală a hyper-car-ului.
Producția lui McLaren P1 a început în 2013, iar ultimul, din totalul celor 375 exemplare produse, a părăsit linia de asamblare acum exact doi ani. În ciuda faptului că bijuteria pe patru roți avea un preț de puțin peste 1 milion de dolari americani, toate exemplarele au fost cumpărate până la startul producției!
Hyper-car-ul dezvoltă 916 CP și 900 Nm, având o propulsive hibridă, formată dintr-un benzinar turboaspirat de 3.8 litri (737 CP și 720 Nm) și un motor electric (179 CP și 260 Nm). Cuplul se transmite pe puntea spate cu ajutorul unei cutii robotizate cu 7 trepte. P1 are nevoie de 3 secunde pentru a atinge viteza de 100 km/h, iar viteza maximă constituie 350 km/h.
0
2,452
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!