VIDEO: Toţi copiii din Moldova sunt invitaţi să-i scrie o scrisoare lui Moş Crăciun, iar una din scrisori va aduce unei familii din Moldova o călătorie de vis în Laponia!

Scrieţi sau desenaţi răvaşul Dvs. pentru Moş Crăciun chiar acum, nu mai amânaţi, pentru că primim scrisori doar până la 14 noiembrie, ora 19:00! Daţi fuga în showroom-ul Skoda din Chişinău sau în cel din Bălţi, sau în una din cele peste 30 de staţii Petrom Moldova expuse la acest link şi depuneţi această scrisoare! Sau, pentru că suntem în secolul tehnologiilor şi al mediului online, primim scrisorile Dvs. – fotografiate sau scanate – şi pe o adresă de e-mail: santa@skoda.md!
Esenţial e ca scrisoarea să fie creată cu mâna, de către copilul Dvs., nu un text dactilografiat sau inserat în mesajul de e-mail. Vrem să-l bucurăm pe Moşul şi nimic nu-l bucură mai mult decât un răvaş sincer al unui copil ce şi-ar dori să-l vadă direct pe Moş Crăciun! Iar în acest an, dragii noştri, aveţi această şansă inedită!

Încurajăm copii să scrie scrisori în care nu ar cere neapărat ceva de la Moş Crăciun ci s-ar gândi ce ar merita să primească Moşul, ba poate chiar copilul Dvs. să-i deseneze ceea ce crede c-ar fi bine să primească cel mai iubit personaj de toţi copii din lume! Pentru că – nu-i aşa? – tocmai Moş Crăciun nu primeşte cadouri niciodată, chiar dacă el se gândeşte la toţi! Haideţi să ne gândim cu toţii anul acesta la el şi să-i trimitem altfel de scrisori, iar una din scrisori va fi selectată prin tragere la sorţi pentru a beneficia de marea călătorie de vis în Laponia!

E incredibil, dar e adevărat! Graţie Petrom Moldova, putem să transpunem acest vis în realitate şi nu e vorba doar de copilul autor al scrisorii, ci de întreaga lui familie, formată din până la 4 membri – eventual 2 adulţi şi 2 copii, sau 1 adult şi mai mulţi copii, în număr total de până la 4. Puteţi consulta regulamentul detaliat de participare, dar un fapt absolut cert: poate câştiga orice scrisoare, a oricărui copil din Moldova cu vârstă cuprinsă între 2 şi 14 ani! Atât copiii care au bucuria unei familii alături de ei, cât şi cei a căror familie e răzleţită de greutăţi şi depărtările străinătăţii, ba chiar şi copiii din orfelinate şi centre de plasament! Cum anume va putea fiecare copil în fiecare dintre situaţiile probabile scrie tot în regulament, pe care vă invităm să-l consultaţi, dar nu amânaţi prea mult, pentru că perioada de colectare a scrisorilor durează doar până la 14 noiembrie, ora 19:00! Iar la 16 noiembrie vom face marea extragere la scrisorii norocoase!

Familia câştigătoare va călători cu avionul în Laponia, acolo unde noi vă vom întâmpina cu caravana de automobile expediţionale, formată din 4 exemplare SKODA KAROQ şi vă vom ghida prin tărâmul fermecat al Laponiei! Veţi avea parte de momente fantastice, de o adevărată călătorie de vis SKODA! Mâine vă delectăm cu toate condimentele magice ale acestei călătorii, dar astăzi vă invităm să vedeţi un video magic, creat de producătorul auto SKODA, şi care a început astăzi a fi difuzat în mai multe ţări europene participante la această campanie magică, pe care noi o numim „Sărbătoreşte Crăciunul altfel”! Şi asta pentru că din fiecare ţară participantă va exista o asemenea familie norocoasă, ce va beneficia de o asemenea călătorie de vis SKOD, ca şi familia din Moldova! Savuraţi video de mai jos!
Daţi fuga imediat şi formulaţi scrisoarea pentru Moş Crăciun, fotografiaţi-o cu telefonul mobil sau scanaţi-o şi expediaţi-o la santa@skoda.md cu datele Dvs. de contact:
- numele şi prenumele copilului autor al scrisorii;
- numele, prenumele şi telefonul mobil al unuia din părinţi, sau a unui
adult în grija căruia se află copilul, sau a unui reprezentant legal;
- adresa familiei expeditoare a scrisorii (sau a adultului reprezentant legal, sau a casei de copii).

Toate punctele de colectare le găsiţi aici.
0
9,942
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!