A început producţia noului BMW M5!

Debutat oficial în septembrie 2017 la Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai puternic BMW M5 din istorie a plecat în producţia de serie! BMW M5 este produs la uzina Dingolfing din Germania.
Primele exemplare vor fi livrate clienţilor din Europa în martie 2018. Primul M5, ce a părăsit banda rulantă, este vopsit în culoarea Snapper Rocks Blue – una din cele 7 culori oferite pentru BMW M5 fără plăţi adiţionale, iar opţional se poate opta pentru un număr mare de nuanţe la alegerea clientului, ca parte a programului BMW Individual.
În versiunea de bază, BMW M5 este echipat cu jante din aliaj de 19 inci, care pot fi înlocuite, opţional, cu unele de 20 inci pentru suma de 1,300 dolari. Vopseaua opţională îi va costa pe viitorii clienţi minim 1,950 dolari, iar habitaclu tapiţat cu piele Merino – 3,500 dolari.
Construit pe platforma modulară CLAR, noul BMW M5 este dotat cu benzinarul bi-turbo V8 de 4.4 litri, ce dezvoltă 600 CP şi 750 Nm. Cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punţi, BMW M5 atinge viteza de 100 km/h în 3.4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h şi poate fi extinsă până la 305 km/h cu pachetul opţional M Driver’s Package.
Preţul de start depăşeşte 102 mii dolari, astfel, noul sedan este şi cel mai scump BMW M5 din istorie.
0
2,269
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!