ARES Design a prezentat super-car-ul De Tomaso Pantera al secolului 21!

ARES Desing a prezentat primele imagini cu viitorul său super-car, care poartă denumirea de uzină "Project Panther"! Atelierul specializat pe designul şi proiectarea caroseriilor italian aparţine afaceristului elveţian Dany Bahar, care fusese director executiv al companiei Lotus, iar Project Panther este o interpretare modernă a super-car-ului De Tomaso Pantera, produs în anii ’70 al secolului trecut.
Noua panteră este bazată pe Lamborghini Huracan, foloseşte aceleaşi platformă, şasiu din aluminiu şi fibră de carbon şi propulsorul V10 de 5.2 litri, ce va livra circa 610 CP, cuplat la cutia robotizată cu dublu ambreiaj cu 7 rapoarte.
Caroseria Project Panther este absolut unică, proiectată de specialiştii ARES Design, ce adoptă o combinaţie perfectă a stilului retro şi a celui modern. Super-car-ul se bucură de lumini de zi de tip led, blocuri optice faţă pop-up şi o grilă a radiatorului de dimensiuni mici integrată în bara de protecţie faţă.
Cel mai important e faptul, că Project Panther nu este un concept, ci un automobil de serie, care va fi produs la uzina companiei din Modena. Preţurile nu au fost anunţate încă, însă Dany Bahar a declarat că primele exemplare a super-car-ului vor fi livrate clienţilor în cea de-a doua jumătate a anului viitor, iar în prezent maşina este supusă testelor, printre care şi testele de siguranţă.
0
1,830
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!