Acura a prezentat primul teaser cu prototipul noului crossover RDX! (Video)

Acura a prezentat primele imagini foto şi video de teasing cu prototipul viitoarei, celei de-a treia generaţie a SUV-ului RDX! Acura RDX este primul crossover compact din gama producătorului nipon, care în SUA a devenit un adevărat bestseller!

În curând, niponii vor dezvălui oficial prototipul celei de-a treia generaţie Acura RDX. Producătorul declară că acesta a beneficiat de o modernizare amplă, unică în istoria modelului. Design-ul exterior al noului crossover, elaborat de studioul american Acura din California, adoptă noul limbaj stilistic, preluat de la conceptul Acura Precision, prezentat în 2016 la Salonul Auto de la Detroit. Platforma noului SUV este una absolut nouă, fără tangenţe cu platformele folosite pe modelele Honda.
Premiera prototipului va avea loc pe 15 ianuarie la Salonul Auto de la Detroit, împreună cu premiera şi celei de-a treia generaţie a hibridului Honda Insight. Piaţa americană este de primă importanţă pentru niponi – anume acolo Acura comercializează cea mai mare parte a modelelor sale. De exemplu, din 2013, odată cu lansarea pe piaţă celei de-a doua generaţie, Acura RDX a înregistrat creşteri spectaculoase de vânzări în SUA, comercializând anual peste 50 mii SUV-uri, ce constituie a treia parte din totalul vânzărilor Acura pe piaţa americană. RDX este depăşit doar de crossover-ul mai mare MDX cu câteva mii unităţi.
0
2,368
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!