Audi oferă opţiuni noi pentru A8!

În timp ce tot mai mulţi fani sunt în aşteptarea versiunii S8 a navei amiral Audi, producătorul din Ingolstadt oferă un kit exterior sport pentru versiunile standard Audi A8.
Noul kit aduce schimbări minore al barei de protecţie faţă – prizele de aer sunt lărgite şi mai pronunţate în pachetul sport şi sunt lipsite de inserţii cromate. Grila radiatorului cromată pe versiunile standard este executată din aluminiu pe versiunea sport.
Pragurile laterale standard sun înlocuite cu unele mai late, iar în bara de protecţie spate este integrat un difuzor. La interior îşi fac loc noile scaune cu emblema S-Line cu tetiere reglabile electric pe înălţime şi cu suport lateral mai profilat cu reglaj pneumatic.
Noile opţiuni vor fi disponibile, pentru început, în Europa de la începutul anului viitor. Scaunele de noi sunt disponibile pentru toate echipările şi în ambele variante de ampatament la un preţ de 4,520 euro. Noul kit exterior este estimat la preţul de 1,950 euro şi este disponibil doar pentru motorizarea Audi A8 50 TDI, care dispune de tracţiunea integrală quattro şi este propulsat de unitatea turbodiesel V6 de 3.0 litri cu 286 CP şi 600 Nm la activ.
1
2,811
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!