Automobilele MINI vor avea o nouă siglă!

Concernul BMW, în posesia căruia se află producătorul britanic, a anunţat că din martie 2018 toate automobilele MINI vor avea o nouă siglă! Noul logo este o variantă simplificată a siglei pe care o purtau automobilele britanice ultimii ani şi nu aduce schimbări revoluţionare.
Reprezentanţii companiei consideră această schimbare una extrem de importantă, subliniind că noua siglă are un aspect stilistic asemănător cu primele sigle MINI apărute acum peste 60 ani în urmă. Noua siglă, de fapt, este folosită de britanici încă din 2015, doar că aceasta apărea doar pe documentele oficiale, comunicate de presă, în spaţiile web, iar pe automobile a fost păstrată sigla asemănătoare, dar ceva mai complicată şi voluminoasă.

MINI nu a prezentat deocamdată cum arată noua siglă pe automobile, însă aceasta deja şi-a făcut apariţia pe conceptul MINI Electric, debutat la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an.
Mai devreme concernul anunţa sigle noi pentru modelele din gama BMW. Conform conceptului bavarezilor, modelele de serie vor păstra actualul logo tricolor al mărcii, pe când modelele de ediţie specială sau în dotările de top vor avea aceeaşi siglă doar că bicoloră în nuanţe de alb şi negru.
0
2,460
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!