BMW a vândut peste 100 mii vehicule electrificate în 2017!

Viitorul este după automobilele electrice – susţine producătorul bavarez şi subliniază, că BMW este printre liderii mondiali în dezvoltarea şi comercializarea automobilelor cu propulsie electrică.
Nu putem să nu fim de acord cu bavarezii, ţinând cont de faptul că de la apariţia modelului electric compact i3 în 2013, aceştia au reuşit să comercializeze peste 200 mii automobile electrificate cu propulsie hibridă şi pur-electrică, 100 mii dintre care au fost vândute în 2017 – record absolut pentru BMW. Pentru a marca acest eveniment, bavarezii au decis să "coloreze" sediul lor principal din Munchen, cunoscut şi ca "BMW Tower", în culorile mărcii astfel, încât acesta să arate ca nişte baterii imense!
În prezent, în gama BMW sunt prezente mai multe modele electrificate cu propulsie hibridă sau electrică, iar până în 2025 bavarezii planifică să lanseze încă 25 automobile electrificate noi! Mai mult decât atât, viitoarele modele al diviziunii M vor beneficia de o astfel de propulsie în viitor. Din 2021 noile modele electrificate BMW vor beneficia de propulsoare electrice de a 5-a generaţie, ce va aduce baterii mai compacte capabile să ofere o autonomie considerabilă pentru vehiculele electrice.
Cel mai proaspăt model electrificat al bavarezilor va fi lansat în 2018, acesta va fi un BMW i8 Roadster cu propulsie hibridă. Mai târziu va fi lansat primul MINI electric de serie, urmat de SUV-ul pur-electric BMW X3 şi iNext.
0
1,995
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!