BMW lansează ediţia limitată a modelelor M3 şi M4 M Heat Edition!

Bavarezii lansează o ediţie limitată a câte 15 exemplare a sedanului BMW M3 şi a coupe-ului BMW M4, ce a primit denumirea M Heat Edition! Totalul de 30 automobile speciale vor fi destinate… exclusiv pieţei nipone!
Ediţia limitată este bazată pe pachetul Competition package şi oferă inserţii şi îmbunătăţiri exterioare M Performance, ce includ un splitter frontal, difuzor integrat în bara de protecţie spate şi capace a oglinzilor retrovizoare laterale realizate din fibră de carbon. La interior BMW M Heat Edition aduce un volan îmbrăcat în Alcantara, pedale acoperite cu plăci din oţel şi inserţii din fibră de carbon.
Sedanurile şi coupe-urile vor fi vopsite în nuanţa Tanzanite Blue, iar designul exterior este condimentat cu jante din aliaj de 20 inci şi inscripţii pe caroserie.
Sedanurile M3 M Heat Edition vor avea un preţ de 13,610,000 yeni, sau circa 121 mii dolari, iar pentru M4 în ediţie limitată se cere 13,850,000 yeni, sau circa 123 mii dolari. Preţurile atât de piperate se datorează taxelor enorme de import a vehiculelor în Japonia.
Între timp, BMW a anunţat că ediţia, lansată de la început ca una limitată, M Sports Edition Shadow se alătură celorlalte dotări BMW oferite standard. Acest pachet include o nuanţă specială de culoare portocalie Sunset Orange, grila radiatorului vopsită în culoare neagră, blocuri optice umbrite uşor, jante din aliaj de 19 inci, habitaclu tapiţat cu piele şi pedale acoperite cu plăci din oţel. Pachetul este disponibil pentru toate sedanurile şi break-urile BMW Seria 3.
0
2,493
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!