Bavarezii ne provoacă cu o nouă porţie de imagini cu cel mai mare SAV din gama sa - BMW X7!

Bavarezii au prezentat o serie de imagini cu producţia prototipurilor viitorului model de serie BMW X7! Cel mai mare SAV (anume aşa BMW îşi caracterizează modelele sale din seria X – Sport-Activity Vehicle) bavarez de serie va fi dezvăluit în 2018, iar startul producţiei de serie, la uzina Spartanburg din Carolina de Sud, SUA, va fi dat până la finele anului viitor! Până la lansare prototipurile BMW X7 vor fi supuse ultimilor teste, printre care şi teste în condiţii meteo extreme.
Pe imagini sunt prezentate prototipurile BMW X7 destinate pieţei americane, care va fi de primă importanţă pentru noul model, ce au trăsături caracteristice modelelor bavareze comercializate în SUA, precum inserţiile din plastic portocaliu pe barele de protecţie faţă din preajma arcurilor şi luminile de parcare cu o nuanţă portocalie. Modelele prezentate în imagini au un design dacă nu identic, atunci maxim de apropiat versiunilor de serie, şi astfel noi putem vedeam cam cum va arăta viitorul model.
BMW X7 are un design exterior foarte asemănător conceptului cu aceeaşi denumire, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an. Partea frontală este dominată de un calandru proeminent, intersectat cu bara de protecţie faţă masivă, şi blocuri optice faţă care, fiind mai înguste, adoptă, totuşi, un design familiar celorlalte modele a mărcii bavareze.
Posteriorul noului model a fost mai neglijat de cameraman, însă pe pozele publicate putem vedea o parte a blocurilor optice spate care pleacă şi pe capacul portbagajului cu o formă asemănătoare celor de pe nava amiral BMW Seria 7. În bara de protecţie spate sunt integrate gurile cromate sistemului de eşapament. Pe caroserie, de altfel, îşi fac loc mai multe inserţii cromate, ce vorbeşte despre caracterul opulent al noului model. Interiorul spaţios va adăposti până la 7 persoane şi pentru toate rândurile de scaune este prevăzut un acoperiş panoramic, iar pentru cei din faţă va fi disponibilă şi o trapă electrică.
Sub capota BMW X7 îşi vor face loc propulsoare diesel şi pe benzină de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie şi V8 de 4.4 litri, fiind disponibile disponibile, de asemenea, şi versiuni hibride. BMW X7 va avea la bază platforma modulară CLAR, pe care este construit şi noul BMW X5, iar cel mai mare SAV bavarez va concura, în primul rând, cu Mercedes-Benz GLS şi Audi Q7.
0
3,102
GALERIE FOTO (33 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!