Citroen C3 Aircross a fost ales cel mai bun automobil pentru achiziţie în Europa în 2018!

SUV-ul francez Citroen C3 Aircross a obţinut titlul "Best Buy Car 2018" la premiile europene AUTOBEST. Crossover-ul compact a acumulat un scor total de 1,423 puncte depăşind cel mai apropiat concurent, Opel Grandland X, cu 121 puncte. Pe locul 3 s-a situat noul Volkswagen T-Roc.

SUV-ul francez vine cu un nivel de personalizare extrem de vast şi oferă 5 scheme de design pentru interior şi tocmai 90 variaţii de nuanţe pentru caroserie! C3 Aircross împarte platforma cu noul Opel Crossland X şi are dimensiuni similare cu spaţiu generos la interior. Opţional este disponibil un număr vast de sisteme de infotainment şi siguranţă de ultimă generaţie, printre care frânarea autonomă care poate acţiona la viteze de până la 85 km/h şi sistem de detectare a pietonilor care poate acţiona frânele la viteze de până la 60 km/h. Sub capota crossover-ului se regăsesc motoare pe benzină PureTech cu 3 cilindri de 82, 110 şi 130 CP şi pe motorină cu puterea cuprinsă între 90 şi 120 CP.
Câştigătorul a fost ales de un juriu de 31 persoane din diferite ţări ale Europei, iar concursul AUTOBEST este considerat unul dintre cele mai prestigioase în Europa. Punctajul este atribuit individual după mai multe criterii, printre care designul, confortul, costurile de întreţinere, preţ, fiabilitate, verastilitate, reţea de service şi valoarea de revânzare. În marea finală au ajuns şi modelele Ford Fiesta, Honda Civic şi SEAT Ibiza.
0
2,942
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!