Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

DS7 Crossback va fi lansat cu 4 echipări şi va avea o versiune hibridă!

7 Decembrie 2017 - 12:11
Denis Godorozea
Cel mai mare SUV de lux din gama francezilor de la PSA – DS7 Crossback va fi lansat pe piaţa europeană la începutul anului viitor cu 4 nivele de echipări, iar ediţia limitată de start La Premiere mai poate fi achiziţionată în limita stocului prevăzut de producător.
Pentru ediţia limitată La Premiere, care are un preţ de start de circa 48,000 euro, sunt prevăzute două motoare: un benzinar turboaspirat de 1.6 litri, ce dezvoltă 225 CP şi un propulsor turbodiesel de 2.0 litri cu 180 CP la activ. Ambele motoare sunt cuplate la o cutie automată cu 8 rapoarte. Versiunea pe benzină atinge viteza de 100 km/h în 8.3 secunde, pe când cea pe motorină execută acelaşi exerciţiu în 9.4 secunde. Viteza maximă este limitată la 230 km/h pentru versiunea pe benzină şi, respectiv, 205 km/h pentru versiunea pe motorină.
La interiorul DS7 Crossback în ediţia La Premiere îşi fac loc două ecrane imense de 12 inci, unul al planşei de bord digitale şi, respectiv, unul al sistemului multimedia. Interiorul este tapiţat în piele facturată exclusivă. La exterior La Premiere vine cu jante din aliaj de 20 inci cu un desing exclusiv şi blocuri optice LED faţă şi spate.
Dacă startul comenzilor pentru ediţia La Premiere a fost dat ceva mai devreme, atunci dotările de serie vor fi comercializate începând cu anul viitor. În total vor fi disponibile 4 nivele de echipare: Elegance, Performance Line, Prestige şi Ultra Prestige. Cu un an mai târziu va fi lansată versiunea plug-in hybrid, numită E-Tense, ce va avea un preţ aproximativ de 57,000 euro şi va livra o putere totală de peste 300 CP.

Echiparea incipientă Elegance va avea un preţ de start de circa 32,000 euro, şi va avea la bază un turbodiesel de 1.5 litri, cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte. Această dotare va include standard sistemul de menţinere a benzii de circulaţie.
Dotarea Elegance este urmată de Performance Line, ce are un preţ de circa 36,000 euro şi se bucură de jante din aliaj de 19 inci şi ecranul sistemului multimedia de 12 inci cu sistem de navigație inclus. Habitaclul va fi tapiţat cu piele şi Alcantara şi va avea inserţii din aluminiu, iar sub capotă îşi va face loc benzinarul turboaspirat de 1.6 litri, cu 225 CP la activ, cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte.
Dotarea următoare, Prestige, are un preţ de start de aproximativ 39,000 euro şi include sisteme de siguranţă precum sistemul de urmărire a unghiurilor oarbe, sistem ce recunoaște indicatoarele rutiere cu afisaj pe planşa de bord, încărcător wyreless pentru smartphone şi ceas de lux BRM deasupra ecranului sistemului multimedia.
Echiparea de top se numeşte Ultra Prestige, are un preţ de circa 49,000 euro şi include jante din aliaj de 20 inci, acoperiş panoramic cu lumini ambientale LED pe plafon, sistem keyless de pornire a motorului, asistent de parcare automat şi camere de luat vederi la 360 grade. Habitaclul este tapiţat în piele Nappa.

DS7 Crossback va concura cu SUV-uri din segmentul premium precum Audi Q5, BMW X3, Mercedes-Benz GLC şi Range Rover Evoque.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter