Elon Musk a confirmat viitoarea apariţie a unui pick-up Tesla!

Fondatorul companiei americane, Elon Musk, a confirmat în contul său de Twitter că Tesla va lansa în viitorul apropiat un pick-up electric!
Musk a publicat o postare pe reţeaua de socializare Twitter cu întrebarea "cum ar putea evolua Tesla în viitor?", iar un cititor de-al său a răspuns că un eventual pick-up electric marcă Tesla ar fi binevenit, căruia Musk i-a şi promis, că compania americană va crea un asemenea model în viitor! Acest model va fi lansat după viitorul crossover electric compact ce poartă, la moment, denumirea de uzină Model Y. Acest SUV va avea la bază platforma tehnică a noului sedan Model 3, şi se va situa pe o treaptă mai jos decât Model X, fiind şi mai accesibil. Compania a confirmat că viitorul SUV va beneficia de portierele spate de tip Falcon Wing, precum şi Model X.
Întrebat despre dimensiunile viitorului pick-up Tesla, Musk a declarat că acesta ar putea avea dimensiuni similare, ba chiar mai mari decât Ford F-150! Astfel, dat fiind faptul că crossover-ul compact Model Y va fi lansat nu mai devreme de anul 2019, debutul pick-up-ului este preconizat pentru anul 2021 sau mai târziu. Plus la asta, nu se ştie concret când va fi dat startul producţiei de serie a primului camion Tesla Semi, care deja se bucură de comenzi.
0
2,319
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!