Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Ford Focus RS va fi rechemat din cauza defecţiunilor tehnice a motorului! (Video)

12 Decembrie 2017, 11:03
Denis Godorozea via Autocar
Gigantul american Ford a recunoscut (deocamdată neoficial) că hot-hatch-urile sale Focus RS se confruntă cu o defecţiune tehnică din uzină: motorul EcoBoost de 2.3 litri cu care sunt echipate toate modelele de performanţă RS în primele variaţii poate avea o defecţiune tehnică ce, între timp, cauzează arderea lichidului de răcire!
Reprezentanţii companiei au declarat, că problema îşi face apariţia în primele 10 mii de km parcurşi şi poate apărea la Focus RS de a 3-a generaţie produs în anii 2016 şi 2017, iar printre primele simptome este fumul alb-azuriu ieşit din ţevile de eşapament. Lichidul de răcire arde predominant în timpul funcţionării motorului la rece.
Producătorul lucrează la soluţionarea problemei şi îndeamnă clienţii săi să apeleze la serviciile dealerilor în cazul apariţiei primelor simptome a defecţiunii pentru a beneficia de reparaţie gratuită în cadrul garanţiei oferite de producător. Mai multe exemplare Focus RS au beneficiat deja de motoare absolut noi, lipsite de această problemă. Eventual, chiar şi modelele Focus RS care nu dau dovadă vizibilă de aceste defecţiuni tehnice ar putea fi rechemate pentru a exclude probabilitatea apariţiei acesteia.
0
470
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!