Ford a prezentat versiunile actualizate a utilitarelor Transit Connect şi Courier!
5 Decembrie 2017, 13:43
Ford a prezentat versiunile actualizate van-urilor, aflate la cea de-a doua generaţie, Transit Connect şi Transit Courier, pentru piaţa europeană! Utilitarele au primit un design uşor retuşat şi îmbunătăţiri a substratului tehnic şi vor fi disponibile în vara anului 2018.

Prezentat în 2012, Ford Transit Connect trece printr-un facelift la mijloc de carieră. Utilitara a primit o grilă a radiatorului mai masivă, compusă dintr-un singur element, o nouă bară de protecţie faţă şi blocuri optice cu lumini de zi LED mai înguste.
La interior au parvenit schimbări, deşi mai puţin evidente. Pe consola centrală şi-a făcut loc un nou ecran de 6 inci al sistemului multimedia şi noi comenzi a sistemului audio şi al celui de climatizare, ce adoptă un design asemănător celor mai recente modele Ford. Utilitara actualizată va putea fi comandată cu sisteme de siguranţă, precum cel de frânare automatizată cu detectarea pietonilor, asistent de parcare şi limitator de viteză inteligent.

Sub capota versiunii actualizate Ford Transit Connect va fi unul dintre cele două propulsoare: noua unitate pe motorină EcoBlue de 1.5 litri, ce oferă performanţe mai mari şi un consum mai mic decât motoarele diesel precedente, şi unitatea actualizată pe benzină EcoBoost de 1.0 litri cu sistem de dezactivare a cilindrilor pentru un condus mai eficient.
Ford Transint Courier a fost prezentat cu 2 ani mai târziu, decât fratele său mai mare, în 2014, dar a beneficiat şi el de un facelift. Utilitara mai mică a primit blocuri optice faţă noi, asemănătoare celor de la noua Fiesta, o altă bară de protecţie faţă şi o grilă a radiatorului activă pentru motorizarea diesel.
La habitaclu, consola centrală este dominată de noul ecran al sistemului multimedia, realizat în forma unei tablete. Courier a primit o planşă de bord nouă cu un ecran mai mare a computerului de bord, somenzi noi al sistemelor audio şi al celui de climatizare.
Sub capota Ford Transit Courier, ca şi pe Connect, se va situa unitatea actualizată pe benzină EcoBoost de 1.0 litri şi propulsorul diesel de 1.5 litri TDCi. Cutia manuală cu 5 trepte a fost înlocuită cu una cu 6 trepte.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,022
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!